White knuckle ride

 
Ovanstående bilder från helgens rekryteringsövning. Vad säger ni? Är skog den bästa platsen? Svar ja. Särskilt nu när skolan trycker på en något väldigt hårt.
Jag har för övrigt inte särskilt mycket att berätta, gällande mitt liv. Jag har köttat mig igenom ett filosofiprov och även haft en muntlig examination i engelska. På fredag skall det vara insparksfest med tema "Under havsytan". Har ingen aning alls om hur jag skall utstyrsla mig inför den kommande festkvällen. Skall man klä ut sig till en fisk kanske? Eller sjöjungfru? Sjöko? Vet ej. Det skall även vara klassfoto, där vi skall klä ut oss till olika politiska partier. Jag kommer vara Vänsterpartist, mycket spännande roll indeed. 
Har varit en vilodag för mig idag, inte ens varit hos hästarna pga mycket skolplugg. Nu är jag dock färdig med allt för kvällen och skall sova inför kommande skoldag. Imorgon måste jag iallafall hinna med att vårda mina naglar och spela en omgång spel, dator, xbox, kort eller brädspel. Spelar ingen roll. Bara jag får underhålla mig. Och massvis med nyköpt frukt skall pressas in i min mage så att det ser ut som om jag är en barbapappa med ett släng fett. Ska nog även försöka planera någon fin fika i helgen också med nån trevlig kamrat. Vi får se vad som erbjuds.
Pyjamasen är på, koffeinet har runnit ur och skolarbetet är färdigt. Finns inget annat att göra än att gå och lägga mig. Och hoppas att jag vaknar på rätt sida av sängen igen. 
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback