Midnight city

 
Mitt liv. Gå och lägga sig. Gå upp igen. Ta sig till skolan. Gå hem. Plugga. Träna. Äta. Sova. Och repete.
En vecka har gått i skolan och är redan skoltrött. Jag såg kanske lite fram emot ett nytt år på södra. Ett till år, fast som tvåa. Lite äldre, lite kunnigare. Den känslan försvann snabbare än mina pengar. Nu väntar jag bara på att höstlovet skall komma. Orkar inte med detta allvar hela tiden. Vill bara träna och göra det jag gillar. 
Nu OM jag får någon tid över så frossar jag i mig en bok och spanar in kläder på internet. Och wow, vad mycket snyggt det finns därute nu. Jag har faktiskt isolerat mig ifrån shopping av normala, "dödliga" saker som kläder. Det enda som införskaffats i sommar är träningssaker och kläder.Sen brukar jag läsa på min underbara app "All women stalk" där jag får svaret på alla mina livsstora frågor. Och så kollar jag på serien The Unit. Mest för att det är nice. 
I helgen var jag iallafall och fikade och var ute med en kompis hela fredagen, och sen på lördagen till söndagen så var jag hemma hos min bror, åt cupcakes, vinade, kollade på film och snackade lajvspel. Så härligt så!
Och oroa er inte, ett inlägg om mina träningsinlägg denna vecka kommer upp inom snart ikväll.
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback