Mellow mood

 
Insparken var väldigt trevlig! Jag hade riktigt kul och fick lära känna många trevliga 1or där. Jag har även haft elevfotografering med klassen. Vi hade tema politiska partier och jag tycker att fotot blev väldigt lyckat!
Annars har det inte hänt något kul alls i mitt liv. Jg har legat sjuk i en vecka och skolan har varit rätt tuff, både socialt och pluggmässigt. Har också haft nollning för våra ettor vilket var väldigt lyckat och kul. Jag har iaf införskaffat mig nya skor och kläder. Och jag har fått börja träna lite smått igen. I helgen var jag hos min bror och hade myskväll framför Idol. Sen igår lunchade jag på stan med Lorre, shoppade lite och sen på kvällen gick jag och mina föräldrar på restaurang och kollade därefter på Spanska Ridskolan i Globen. Riktigt trevligt var det!
Idag har jag druckit en god frukostsmoothie framför min kära serie The Unit och skall nu plugga järnet. Sen skall jag laga middag, be min mor att ge mig en massage och kolla på Pirates of the Carribean. Bara för att jag är sugen på det! 
Svar på Lisas fråga: Jag väger nu 59 kg.
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback