I can catch the moon

Pedikyr är ett måste när man är sjuk.
 
Om man inte kan vistas i stallet pga sin äckliga sjuka där man slickar snor från överläppen och det känns som om man fått ett släng AIDS, så skall man självklart springa förbi affären och införskaffa en hästtidning som man kan njuta och bläddra igenom när livet känns som värst och huvudvärken aldrig försvinner. Tänker verkligen tipsa er hästmänniskor därute om denna tidning som heter Galoppmagasinet. Handlar ju obviously om galoppsporten och har mycket mysiga och trevliga reportage! Och så doftar tidningen så jävla gott också. Sådär härligt fräsch och lyxigt som såna där Vogue-tidningar doftar. Om nu tidningar har olika dofter? Luktar Vogue och Elle annorlunda än tidningarna Veckorevyn och SOLO? Vet ej. 
Nu skall jag gosa ner mig efter färdig pedikyr framför tv'n och Idol och samtidigt läsa ur min doftande hästtidningar. Som inte doftar häst, tyvärr...
Och ett svar till Sara som kommenterade tidigare inlägg; Tack för dina söta kommentarer! Och om träningsbh'n syns igenom ibland? Gör den säkert, men såvitt jag vet så dog ingen då jag gymmat och det hänt mig :)
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback