As the world turns

 
 
 
 
Snart blir det ett storinköp på gymprodukter. First of all, ska jag köpa den här helsnygga t-shan. Älskar att köpa träningskläder, man känner sig så jävla självsäker i träningskläder! Sen kommer jag nog köpa den här helfina shakern. Finns även en annan shake i samma format, fast den har en lucka där man kan stoppa ner piller och dylikt! Sen skall jag köpa Tartarus, Animus och Protelux.
Tartarus kommer jag ta innan frukost för en bra start på dagen och för att sätta igång ämnesomsättningen. Sen kommer jag även ta det 20 minuter innan mitt träningspass och kanske innan en onyttig måltid, som t.ex pizza, thaimat osv.
Animus är ett PWO som man dricker blandat med vatten innan ett gym/springpass. Sätter igång kroppen på ett riktigt bra sätt, ger dig en sjuk energiboost som gör att du känner ett pirr i kroppen och gör att du kan köra bicepcurls med 80 kg's hantlar...typ. Man orkar mer, presterar bättre och får en ökad koncentration.
Proteinpulvret Protelux tas max 15 minuter efter ett träningspass, för att få en maximal återhämtning av muskler. Proteinet är byggstenarna som gör att vi bygger en muskelmassa. Jag kommer köpa proteinet så fort mitt Whey-80 är slut. Whey-80 är fan inte god, men har hört att Protelux är riktigt smarrig. Kommer isåfall testa smakerna päron eller vanilj! 
Blir nog en sväng till gymgrossisten i helgen!
 
//dinzezys
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback