Observera!

 
Bloggen kommer stängas ner. 
Just nu har jag olika anledningar som tär ner mig helt och det funkar inte att hålla på att tänka på en blogg just nu. Det tar också så fruktansvärt mycket av min tid och jag hinner inte med att tänka på det som verkligen är viktigt, för mig själv och för framtiden. 
Jag vet att detta är sjukt dåligt, särskilt för dessa personer som faktiskt läser min blogg ofta och som följt min resa under detta år. Och jag ber om ursäkt för att detta kommer ske, men det är något som måste ske i dagsläget. 
Jag kommer låta min blogg vara kvar i cyberspace, så att jag själv kan komma hit och kolla på gamla inlägg och minnas. Denna blogg har ändå levt igenom från början av högstadiet till mitten på gymnasiet. Om jag nånsin kommer starta bloggen igen, det vet jag ej, men isåfall skulle det bli på en helt ny domän. En helt ny start. 
För nu skall det bli skillnader. Skillnader som skall komma att påverka vardagen, andra människor och framförallt mig. 
Tack för denna tid hursomhaver, ni som har följt mig frenetiskt - Jag älskar er! 
 
//dinzezys

Lolita

 
 
Hittade en liten inspirationsvideo som alla borde se! Tycker att BMR-gänget är så sjukt duktiga och peppande, läser många i teamets bloggar och får mycket inspiration därifrån! Kolla in klippet om ni känner att motivationen är låg, det brukar funka väldigt bra för mig iaf!
 
Tänkte förövrigt berätta att dieten/deffandet går skitbra, har inte ätit nåt annat än det jag SKA äta än så länge, och snart har det gått en hel vecka! Disciplin säger jag bara ;) Var t.o.m. på fest igår och drack Pepsi Max och Celsius och tog inte ett enda chips, trots att en var grymt sugen, hehe.
 
//dinzezys

Summertime Sadness

 
Dagens träningspass:
Löpning 35 min
5, 14 km
Uppvärmning 10 min
10x1 minuters intervaller med 1 minuts gåvila
Avslut med 5 minuters nedvarvningsjogg
85% av VO2max
 
Var fan tungt idag, troligtvis för att jag var ute och festa igår och inte fått tillräckligt med sömn. Men det gick väl ändå bra, trots att det var tungt och jobbigt!
 
//dinzezys
 
 
 

I'm beautiful tonight

 
Denna är kul och rätt så sann. Varför är det okej att trycka ner smala/vältränade tjejer och helt öppet säga att det är "äckligt" och "fult" att vara smal, utan kurvor och att ha muskler? Det är dock helt extremt olagligt att säga det motsatta, mot dem som är kurviga och mjuka. 
Säg inte skit till någon! Man är vacker oavsett vad. Men framförallt, snacka inte skit om en kroppsform för att sen inte kunna ta emot någon skit själv.
 
//dinzezys

Christmas fool

 
 
//dinzezys
 

Jubel

 
Dagens träningspass:
Löpning 35 min
5,44 km
Uppvärmning i 10 minuter
20 x 30 sekunders intervaller med 30 sekunders ståvila
Avslut med fem minuters lugnjogg.
85% av VO2max
 
Riktigt kul att få köra intervaller igen, enda löpformen jag faktiskt tycker är sjukt kul! Så känner man sig så köttig av att springa i en mörk skog också ;)
 
//dinzezys

Booyah

 
Det som jag märkt av lite grann när jag snackar med folk, ärr att det finns ett flertal som inte känner sig redo att kasta sig ut i gymmet bland hantlar och hunkar. Det är förståerligt. När jag var ny på gymmet kände jag mig som världens minsta och det kändes som om varendra själ på gymmet vände sig om, kollade konstigt och skrattade åt en. Men så är det verkligen inte. Och det är tråkigt att höra att folk prioriterar bort träning pga detta. Så jag tänkte ger er lite tips på övningar som ni kan göra hemma eller i kombination med era löprundor/powerwalks. 
 
*Spurta uppför en backe. Det är utmattande och brutalt. Skitbra om du är atletiskt byggd och vältränad, detta är en riktig utmaning för alla!
 
*Upphopp/grodhopp. Pulshöjande om man kör i ett snabbt tempo, grym övning.
 
*Utfall. Denna övning är grym för alla muskler i benen och rumpan. Testa olika typer av utfall! Gungande position, omväxlande utfall per ben, utfall åt olika håll...finns många olika!
 
*Step ups. Bränner grymt bra i röven. Kör på en bänk, en sten, en stock. Ju högre upp du måste kliva,desto jobbigare.
 
*Knäböj. Finfin övning för röv och ben. Snabbt eller långsamt väljer du själv!
 
*Armhävningar. Mycket bra för att träna överkropp. Finns också ett antal olika grepp. Standard grepp, brett grepp och smalt grepp. Bra träning för axlar, triceps och bröst.
 
*Situps. Raka, sneda, med benen i luften, med böjda ben..Finns så många alternativ till denna övning! Googla lite så hittar ni nog ännu fler.
 
Finns massor att göra hemma eller ute, så att ni slipper dra till gymmet. Finns även ett väldigt stort utbud av träningsDVD'er att ha hemma och köra framför TVn. Man kanske tom. kan köpa ett par hantlar hem när man tycker att det är dags för det! Jag tycker dock att gym är bäst eftersom man får så mycket hjälp där och man får träffa många människor med samma intresse. 
 
//dinzezys
 

As the world turns

 
 
 
 
Snart blir det ett storinköp på gymprodukter. First of all, ska jag köpa den här helsnygga t-shan. Älskar att köpa träningskläder, man känner sig så jävla självsäker i träningskläder! Sen kommer jag nog köpa den här helfina shakern. Finns även en annan shake i samma format, fast den har en lucka där man kan stoppa ner piller och dylikt! Sen skall jag köpa Tartarus, Animus och Protelux.
Tartarus kommer jag ta innan frukost för en bra start på dagen och för att sätta igång ämnesomsättningen. Sen kommer jag även ta det 20 minuter innan mitt träningspass och kanske innan en onyttig måltid, som t.ex pizza, thaimat osv.
Animus är ett PWO som man dricker blandat med vatten innan ett gym/springpass. Sätter igång kroppen på ett riktigt bra sätt, ger dig en sjuk energiboost som gör att du känner ett pirr i kroppen och gör att du kan köra bicepcurls med 80 kg's hantlar...typ. Man orkar mer, presterar bättre och får en ökad koncentration.
Proteinpulvret Protelux tas max 15 minuter efter ett träningspass, för att få en maximal återhämtning av muskler. Proteinet är byggstenarna som gör att vi bygger en muskelmassa. Jag kommer köpa proteinet så fort mitt Whey-80 är slut. Whey-80 är fan inte god, men har hört att Protelux är riktigt smarrig. Kommer isåfall testa smakerna päron eller vanilj! 
Blir nog en sväng till gymgrossisten i helgen!
 
//dinzezys
 

Bonnie & Clyde

 
Tänk på det!
 
//dinzezys

If I had

 
Dagens träningspass:
30 minuter lugn löpning
4 km
70% av V02max
 
Gick bra, var skönt att springa!
 
//dinzezys

Brain damage

 
Det är många som frågar mig om hur man ska äta för att kunna gå ner i vikt eller för att hålla sig där man är, så jag tänker berätta lite hur jag gjorde när jag gick ner i vikt och hur man ska göra för att hålla sig kvar där! 
Man måste äta hälsosamt dvs. fiberrikt och lite socker. Man ska även helst få i sig magra proteinkällor som kycklingbröst, fisk och kalkon. Få även i er färgglada grönsaker och frukter till mellanmål. Det kan t.ex. vara apelsiner, äpplen, jordgubbar, blåbär, broccoli och blåbär.  Man måste samtidigt göra bra val av livsmedel. Med det menar jag att äta riktig frukt istället för att dricka drycker med fruktsmak i sig. Ät grönsaker istället för potatis till middagen och äta nötter istället för popcorn och chips till fredagsfilmen.
Ät 3 lagom stora måltider och 2-3 mellanmål istället för 2-3 megastora måltider. Har man ett bra matschema så håller du koll på dina måltider och förhindrar att ämnesomsättningen och matsmältningen saktar ner.  Ät därför direkt när du går upp och ät sen var 3-4 timme. Att äta mindre måltider med jämna mellanrum hjälper dig att använda alla näringsämnen i kosten bättre, samt behålla vitaminerna och kontrollera ditt blodsocker. Då, genom att ha koll på blodsocker, kan du undvika att drabbas av konstant hunger och trötthet.
Undvik förädlade kolhydrater, kolhydrater från lådor och påsar t.ex. chips, för dessa kolhydrater ökar och minskar ditt blodsocker väldigt snabbt, vilket gör att du blir ännu mer tröttare och hungrig. Så ät istället fiberrik mat. Havregrynsgröt till frukost, grönsaker istället för pommes till middagen och lite nötter till mellanmål.
 
//dinzezys
 

Gladiator

 
 
Jag sitter här och bara längtar till nästa omgång av Gladiatorerna börjar. Visst, det är ett program där man sitter och skäms för att man tittar pga att det är så löjligt med dessa karaktärer. Men man kan inte undgå faktan att både Gladiatorerna och utmanarna är hemskt starka OCH har fabulöst snygga kroppar. Mina favoritkaraktärer är ju de två killarna Wolf och Prime, kanske lite för deras fantastiska ludna som har något bastant med muskler. Sen av tjejerna är ju Ice och Amazon klart bäst efterom de är fierce, starka, uthålliga men samtidigt kvinnliga. 
Nä, pepp på Gladiatorerna 2014!
 
//dinzezys
 

Hall of fame

 
Dagens träningspass:
Styrka hemma
Benböj 30 st
30 st russian twist, 15 på varje sida       8,8 kg hantel
Utfall 20 st,  10 på varje ben
Hunden 20 st, 10 på varje diagonal 
Armhävningar på tå 5 st
 
Man kör på samma sätt som förra gången jag gjorde detta. Gick bara bra!
 
//dinzezys

Baby's on fire

 
Dagens träningspass:

Promenad 40 min
65% av V02max
 
Gick frejgatan ner mot sveavägen för att därefter gå mot hötorget. Svängde ner på Kungsgatan så jag hamnade på Östermalmstorg för att därefter gå tillbaka Birger Jarlsgatan mot Odenplan igen! Skön promenix, tråkigt väder. Glömde dock bort att mäta hur långt jag gick. Får komma ihåg det till nästa gång!
 
Förövrigt var det någon som frågade om min email. Om man vill nå mig så mailar man till dinzezys@hotmail.com!
 
//dinzezys

What do we want?

 
Hahaha, den här bilden är så rolig och sann. Ingen får ta illa upp, det är inte en pik till någon utan det är ett skämt( Det är ju 9gag halå). Det är ett misstag som otroligt många människor gör utan att tänka på det. Det man vill uppnå kan inte skjutas upp till en annan dag, utan man måste bestämma sig och ta tag i sakerna direkt, annars kanske man aldrig gör det. Så ni som läser detta och VILL börja träna, gå och gör det nu direkt! Byt om, stick iväg med bra musik i lurarna och en skön träningsoutfit. Känn dig färsch och hälsosam. Och känn att du är på rätt väg!  Ni är bara ett steg ifrån drömkroppen. Ta det steget. 
 
//dinzezys
 

Dessert

 
 
Vem säger att efterrätter måste vara sockerfyllda och onyttiga? Mitt efterrättstips är apelsin med kanel och smulad valnöt. Helt otroligt gott och perfekt som efterrätt efter en god middag. 
 
//dinzezys

Undead soldier

 
Igår svek jag ett av mina största löften till mig själv: Att jag inte ska klä ut mig till något nu när alla dessa halloweenfester är igång. Don't ask me why - jag har vissa principer att följa. Men igår så var jag där på festen i Huddinge utklädd till en soldat som dött för sin kung och fosterland. Förlåt. Det var dumt. Typ lika förstörande för självkänslan som att börja äta godis igen fastän man har lovat sig själv att sluta 3567898764324321 gånger. Något annat som är dumt är alla dessa kvällar denna vecka. Varje morgon, mer eller mindre, har jag vaknat upp med rödsprängda ögon, brutalt trött och undrat vad felet med mig är. Men jag har kul. Förbannat kul. Även om det inte riktigt är min typ av utgångar. Jag är en sån som föredrar att veva på ett dansgolv och spilla drinkar på folk, Inte dricka jäst öl som klibbar fast på vardagsrumsbordet. Jag har sålt min själ, vad är det som händer?
Igår firade vi iallafall Michaela som fyllt 17 barre. Började med att snabbfixa utstyrseln, för att därefter åka pendel och färga av mig på folk och sen sitta i en lägenhet i Huddinge och snacka skit. Mycket ofrivilliga samtalsämnen, men man ska ta seden dit man kommer. Inte konsigt att psyket är helt förstört idag. Mina kära kamrater lät mig dock sova över, så vid 15-tiden fick jag dra årets ofabulösaste walk of shame iförd i smutsiga kläder, leriga Dr Martens och gårdagens halloween-smink ner till knäna. Man har känt sig vackrare.
Nu har jag äntligen landat hemma och skall trycka i mig föda. Tanken var egentligen att jag skulle sätta på mig springskorna och springa förbi fåglarna i Hagaparken med Sabaton i lurarna, men det finns inte en chans i helvetet att jag krigar mig ut i det här tillståndet. Dessutom så har jag ont som fan i halsen så ikväll blir det böcker och total rehab som gäller.
 
//dinzezys

Running

 
Lördagens träningspass:
Spring 30 min
4 km 
75 % av V02max
 
Riktigt skönt att springa av sig lite med lite Die Antwoord och Marlyn Manson i lurarna.
 
//dinzezys