Testat Celsius!

 
På grund av evigt tjat från nära och kära som säger "Du är ju träningsmänniska! Du måste ju testa Celsius!!" har jag tagit mig i kragen och gått och testat den nya kända superdrycken. Jag testade smaken Vilda bär och ja...
Vet inte riktigt vad jag skall tycka om denna. Den var nog god, men ändå konstig. Kunde inte riktigt lägga fingret på om jag gillade det eller inte. Tyckte det påminde lite om cider (Fast vad vet jag, jag dricker ju inte heh) så det är väl positivt, men samtidigt så gjorde kolsyran att allt blev så konstigt på något sätt. Näe, vet som sagt inte om jag gillade den eller inte... den får en 6/7 av 10. 
Celsius är populärt eftersom den är vitaminberikad. Den innehåller C-vitamin och 6 olika sorters B-vitaminer. Dessa vitaminer bidrar till minskad utmattning och trötthet och ökar även kroppens upptag av järn.  Drickan innehåller koffein och guarana som ger energi och är även fylld med antioxidanter från bland annat ingefära, guarana och grönt te. Sen innehåller den självklart 0 g socker. 
Som sagt, helt okej..dock konstig.
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback