Mitt liv för denna gång

 
Vet ni vad? Kom på att jag inte berättat något om hur det har varit på senare tid för min del. Sist ni hörde om mitt liv annat än träningen är när jag hade 2 skjutövningar. Hur har mina senare dagar spenderats då?
Först och främst så började det med att jag åkte till Korsö för att gå på en kurs med Kustjägarna. Där fick jag uppleva känslan att vara dagelev och gruppchef. Otroligt lärorikt och utmanande, men riktigt jäkla kul. Jag fick dock den oturen att behöva åka till sjukhuset kl 04.00 den fjärde dagen då jag var ute i fält med min grupp. Fullt maskerad fick jag åka polisbåt till Stavsnäs hamn och åka ambulans därifrån till SÖS. Har aldrig blivit så snabbt behandlad i hela mitt liv som denna gång då jag flyger in på bår i M90 och full maskering. Men ingen idé att oroa sig. Jag är frisk nu.
Jag jobbade på We Are Sthlm. Där fick jag prata med folk och försöka rekrytera och visa våran verksamhet, dvs FBU. Där fick jag guida Försvarsministern och tänja på min höjdrädsla genom att repellera. Rädd? Ja. Dödsångest? Ja. Glad att jag gjorde det? Ja.
Efter det så har jag spenderat mesta tiden med vänner. Jag fick även träffa mina kära pållar igen och jag fick fick också ha mina första dagar i 2an på gymnasiet. Det känns konstigt och annorlunda. 2 år kvar med slit och arbete. Vet inte riktigt hur glad och pepp jag är på det. 
Sen var jag även på den episka konserten med Wu Tang Clan. Var helt euforisk när jag stod där och försökte hoppa i ojämn takt för att kunna se nåt. Jag och min kära vän Cassandra kämpade oss fram även fast vi åkte riktigt sent till Grönan. Hade vi inte haft tillräckligt med balls så hade vi nog också blivit avspärrade utanför porten, precis som på Tenacious D. Men nä, vi jobbade oss fram. Sicksackade oss fram i köerna och slank in lite smått oskyldiga. Där stötte vi även på Bill Skarsgård. Man var lite starstruck, han är ju så läcker i serien Hemlock Grove, som jag för övrigt följt frenetiskt denna sommar.
Hur som haver, konserten var grym. Därmed basta.
Nu i helgen har jag varit från kväll till kväll utan att droppat in hemma. Nu är jag hemma dock och ska BARA vara hemma och pilla mig i naveln. För sånt tycker jag är kul.
 
//dinzezys
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback