Underwater

 
V.15
Mån:

Latsdrag bred              12x3               25 kg     

Latsdrag smal                12x3            25 kg

Rodd smal                       12x3            25 kg

Rygglyft i speciell stol     12x3

Bicepcurl  med stång      12x3        12.5 kg

Bicepcurl med rep       12x3        15 kg

Tis: 

Ridning 1 h

Onsd:

Gympass Bröst+triceps   40 min

Liggande bänkpress hantel              12x4             6kg    

Lutande bänkpress med hantel              12x4            6 kg

Flies                                        12x3            19 kg

Triceps i maskin med rep              12x3            20kg

Tricepspress                                    12x3    25 kg

French curls                        12x3    6 kg

Vart sjuk därefter fram till

V.17

Mån:

Latsdrag bred              12x3               25-30 kg     

Latsdrag smal                12x3            25-30 kg

Rodd smal                       12x3            25-30 kg

Rygglyft i speciell stol     12x3

Hänga och lyfta benen(coreträning) 12x3

Stepups på höjd med en 12 kgs sandpåse på axlarna

Gick mycket bra, kändes att man vart sjuk dock.

Tis:

Ridning 1 h

Gick bra, använde mig grymt mycket av armarna..

Onsd:

Gympass Bröst+triceps   40 min

Liggande bänkpress hantel              12x4             6kg    

Lutande bänkpress med hantel              12x4            6 kg

Flies                                        12x3            19 kg

Triceps i maskin med rep              12x3            20kg

Tricepspress                                    12x3    25 kg

French curls                        12x3    6 kg

Gick väldigt bra!

Torsd:

Träningspass: Löptur 30 min

5.01 km

Brände 362 kcal

Är glad, då jag är så jävligt dålig på att pallra mig ut och springa!

Lörd: 

Gympass axlar/ben 1 h
Militärpress 10x4             12 kg
Hantellyft sidan, rätt ut 12x3    5 kg
Framåtlutad hantellyft sida 12x3       5 kg
Utåtrotation 12x3 vardera arm             2.6 kg
Inåtrotation 12x3 vardera arm       3.4 kg
Baksida ben, maskin            12x3 35 kg
Framsida ben, benspark          12x3  30 kg
Utfall med hantlar 12x3 på varje ben     5 kg
 
Roligt pass, fast hatar axelpasset haha...
 
//dinzezys

The longer the waiting

 
 
Leriga springskor och svettiga gymkläder.
Temafest i 90-talsanda.
Flåsiga turer i skogen, klädd i grönt.
Prov för stressade Hens.
Så har min tid då jag inte ha skrivit här sett ut. 
Jag har haft mycket tankar i mitt huvud denna period. Försöker lösa saker frenetiskt hela tiden, och kan verkligen inte lugna mig förrän jag tränar och får tankarna på annat.  Har nu organiserat upp plugget till tusen och jag tänker nu använa mig av nätet för att fly från verkligheten. För övrigt så måste jag bara inte glömma att nämna ett par, svarta våta drömmar vid namn skor som jag köpt. Läckrare än Jeffrey Campbells säger jag bara. 
Jag börjar verkligen känna hur sommaren smyger sig på och även tankarna på att jag nu snart har gått ett helt år i gymnasiet. Känns helt sjukt, man sitter alltid och säger "Fan, har ändå tre år på mig att bestämma vad jag vill göra med mitt liv!". Men det är inte så längre. Nu är det bara två år kvar. Tiden går för fort. Jag har ju en aning om vad jag vill hålla på med, gå GMU och jobba inom försvaret..men detaljerna är oklara. Jag vet inte riktigt hur jag ska leva, vad jag ska ha för mål etc. Det där vuxna livet kommer bara närmare och närmare, i takt med att 18 år fyllda kommer snart. Skrämmande och nervöst. Menmen, jag försöker leva i nuet. Jag tänker inte gå in i väggen pga. all stress som dagens ungdomar får stå igenom. Mitt liv är fint just nu, och det ska fortsätta vara fint, trots ungdomskaoset!
Det var en mycket trevligt fest igår kväll, med mycket glitter och Britney Spears i högtalarna. Dekorerade mig själv med lite stjärnor och glitter. En sne hästsvans och läppglans. Mycket dans, chips och ömma fötter av kilklackarna. En fabulös kväll.
 
//dinzezys

Youth is wasted on the young

 
Gick till skolan iklädd i en blå baseball jacka och shorts, som en riktig fotbollsbrud. När klockan var slut för dagen så kände jag mig riktigt bra. Jag blir verkligen en överlycklig hen efter att ha fokuserat och gett allt på varje lektion denna vecka. Belöning? Att ha de klassiska och underskattade tjejsnacken med mina brudar. Deras närvaro får mitt hjärta att klappa lika mycket som när man kör ett flåsigt spinningpass en söndagmorgon, så som vi snackar om tankar och fabulösa nyheter. Den där finfina vibben när man vet att man inte har slösat bort dagen. 
 
//dinzezys

ProtoVision

En mer perfekt häst finns inte.
 

//dinzezys

Cinematic lifestyle

 
//dinzezys

We up

Om man hade pengar....6800:- någon?
 

//dinzezys

Slow it down

Stallgången
 
I tisdags var jag och red som vanligt. Fick prova på en liten häst som heter Biggie. Det jag märkte var att...DAMN. Den här hästen är ju helt krullig i pälsen! Världens sötaste häst stod där mitt framför mig. 
Ridningen då? Nja. Inte min typ av häst alls. Rätt så seg och hade en konstig rytm i sina gångarter. Han gick rätt så fint på slutet..men det var ändå inte världens roligaste lektion.
 
//dinzezys

I'm getting ready

 
//dinzezys

Breathing

Läroverksfejd i röd, rebellisk anda
 
Skolveckan har glidit förbi utan att jag märkt någonting. Helgen har återvänt och jag har inte planerat något över huvudtaget. Vad som ska göra? Det blir nog en myskväll med familjen samtidigt som plugget ligger och skaver som alltför trånga ridstövlar och nytvättade ridbyxor. Fina problem det finns i världen. Ja, verkligen.

//dinzezys


Voyeur

Dagens;
Mössa - Carlings
Fodralklänning - H&M
Grå, sliten tröja - Chicy
(och självklart strumpbyxor, skor, jacka, underkläder osv...)
 
Jag vill verkligen ha lov. Nu när skolan har börjat igen känns det återigen som ett måste. Även om jag alltid är lite rädd för att man blir slapp i ätanden och hälsan så...måste jag ha lov.  En solig sommar, med en massa tid till träning och slapphet. Och festivaler. Och fester. Och shopping. Och pengar.
Idag shoppade jag loss på hälsokostsaffären och apoteket. Jag känner att hälsosamma jag har kommit fram. Det är lite crazy. Sen hade jag rätt så lång ledig tid hemma och då fotade jag lite och drack örtté i sällskap med en skål frysta jordgubbar. Och solen var fortfarande framme sen när jag drog till skolan! Det, om något, är ett vårtecken.
Nu ska jag ta och plugga, eftersom jag inte hunnit med det innan ridningen. Och så ska jag hoppas att jag inte känner mig lika sjuk imorrn. Känner mig snuvig och krasslig. Om jag är sjuk kan jag inte träna. Ingen träning=rastlöshet=inte bra.
 
//dinzezys
 
 

Here with me

Det här är intressant,japp.
 

Dagen passerade fort tillsammans med goda vänner. Det diskuterades om den tragiska händelsen där en kille i trean tagit sitt liv och även om andra fundersamma ting. Så otäckt och obehagligt. Skänker alla tankar till hans familj och vänner. Nu ska man bara ladda om, lovet tog slut snabbare än mina pengar och det är back to school som gäller.
 
//dinzezys

Major distribution

Jonas Gardell
 

Margaret Thatcher är död.

I artikel efter artikel ser jag henne beskrivas som den starka ledaren som räddade England, jag läser att hon var en förebild för kvinnor, det talas om henne som en hjälte, och visserligen var hon "järnladyn” som stängde kolgruvor och krossade fackföreningsrörelsen men detta var nödvändiga åtgärder för att rädda den föråldrade och subventionsberoende brittiska ekonomin.

Moderata vänner till mig, i övrigt liberala och frisinnade, har av någon anledning Margaret Thatcher som sin absoluta idol.

Det är så förbryllande.

Det är som om vi genom decennierna glömt vad Margaret Thatchers Tory verkligen stod för.

Margaret Thatcher, ”the milk snatcher” som hon kallades för att hon drog in på den gratis mjölk som fattiga skolbarn fick.

Låt mig ta några exempel.

När sjukdomen aids kom till England i början av 80-talet satt Margaret Thatcher vid makten och en lokal tory-pamp uttalade sig och sa att fikusarna borde sändas till de ”jävla gaskamrarna” hellre än att tillåtas sprida sitt snusk över landet.

Det var ett tilltal som ansågs helt acceptabelt.

Inte heller Margaret Thatcher själv tvekade när hon på en konferens 1987 uttalade sig: ”Barn som skulle behöva lära sig respektera traditionella moralvärderingar får i stället lära sig att de har någon omistlig rätt att vara homosexuell."

Bara någon månad senare infördes i Storbritannien Clause 28 – ett förbud mot ”homo-propaganda”, att tala positivt om homosexualitet, liknande det som Ryssland infört nu 2013.

Kanske bör vi minnas också det när vi minns Margaret Thatcher.

Som någon som gjorde sådant då som vi i dag med en rysning fördömer.

Som någon som sade sådant då som inte på något sätt är acceptabelt, och som faktiskt inte var det då heller!

Låt oss inte heller glömma att hon vägrade stötta sanktioner mot apartheidens Sydafrika och avfärdade Nelson Mandela som terrorist och ANC som en terrororganisation.

Vidare var hon en av dem som så sent som för några år sedan hyllade chilenske diktatorn Pinochet och påstod att det var han som gav Chile demokrati. För den yngre läsaren kan jag berätta att Pinochet ledde en statskupp i Chile 1973 där den demokratiskt valde presidenten Allende sköts i presidentpalatsen och tusentals politiska motståndare torterades ihjäl.

Margaret Thatcher stod för en människosyn och värderingar som de flesta av oss faktiskt är överens om är motbjudande.

Det kan inga hyllningsartiklar i världen hjälpa.

Bara för att man blivit porträtterad av Meryl Streep innebär det inte att man är en hjälte.

 

Jonas Gardell - Expressen

//dinzezys


Shoot me in the head

Madonna.
 

Red en lektion idag. Idag fick jag testa en ny häst som hette Madonna. Hon var ett standard-sto. Hon var tjurig utav bara fan i stallet och jag kom knappt på hennes rygg eftersom hon sparkade och högg så himla mycket. Hon var väldigt snäll att rida, men också väldigt seg. Jag jobbade hårt och kämpade väldigt mycket. Jag red i kort trav i volter med övergångar från trav till skritt, trav till halt i båda varven. Sen red jag mycket skänkelvikningar och framdelsvändningar. Sen övergångar från trav till galopp och tillbaka. Serpentiner med övergångar körde jag också. Allt för att lösgöra henne och få henne att jobba med bakbenen. Och det gick! Jag fick mycket beröm och jag tyckte faktiskt inte hon var så hemsk som alla på ridskolan fått henne att framstå. Hon behöver bara arbetas igenom ordentligt! Som sagt, hon var seg i början men tillsist så fick jag grepp på henne och behövde mest bara fokusera på min sits på slutet som, om jag får säga det själv, blev väldigt bra framåt slutet!
//dinzezys

We no speak americano

 
Tis:
Ridning i 45 min
Mycket core.
 
Onsd:
Gympass bröst/triceps 45 min
Liggande bänkpress med hantel 10x4            6 kg
Lutande bänkpress med hantel 10x4          6 kg
Flyes 12x3            19 kg
Triceps i maskin med rep 12x3     20 kg
Tricepspress 12x3      25 kg
Frenchcurls    12x3    6 kg
 
Tord: 
Sprang militärhinderbanan på Karlberg. Det blev även BRAK och löpning 2 km.
 
Lörd:
Gympass axlar/ben 1 h
Militärpress 10x4             12 kg
Hantellyft sidan, rätt ut 12x3    5 kg
Framåtlutad hantellyft sida 12x3       5 kg
Utåtrotation 12x3 vardera arm             2.6 kg
Inåtrotation 12x3 vardera arm       3.0 kg
Squats i Schmidtmaskin med stång(30 kg) 12x4
Utfall med hantlar 12x3 på varje ben     5 kg
Stående vadpress med schmidtmaskinsstången(30 kg)
 
Sön:

Träningspass: Löptur 1 h  min

9.09 km

06:48 min/km

Förbrände 647 kcal

Gick helt okej! Känns att man inte är van att springa!

Ridning 1 h

Mycket, mycket benträning och core.

 

REFLEKTION V.14!

Bra träningsvecka, har vågat att öka vikterna och det går jättebra. Testade även det nya ben/axel-passet.

Jag måste tänka på att VÅGA mer. Rädsla hämmar mig i allt. Longboard, ridning och hinderbanan. Nu jävlar blir det en helt annan inställning till allt!

Måste även sluta röka. Jag kommer aldrig komma någonvart om jag fortsätter med det.

 //dinzezys

Bassline junkie

Såatte aa....såna kan man ju ha!
 

//dinzezys

Like a boy

Dreglar lite över det jag införskaffat idag;
Skor
Proteinbollar
Hörlurar
Parfym
Multimineraler
Pasta gjort av bönor
 
 

Kära syster och en kopp kaffe. Vi har diskuterat våra personliga bekymmer, gett varandra goda råd och gosat i soffan med olika shoppinghemsidor framför oss. Sen var vi ju då självklart i stan och kollade runt på affärer. En himla underbar känsla när nära och kära kommer från en annan ände av landet. Så trevligt! 
Nu blir det en dusch torrschampo.
 
//dinzezys

Sweet dreams

 
Så vacker.
 

//dinzezys

Harlem shake

 
 
//dinzezys

Die young

 
 
//dinzezys

On earth as it is in hell

Myspålle.
 

//dinzezys

Beyond the horizon

Dagens;
Grått linne - Only
Svart tröja - Heart Quote
Svarta midjejeans - Monki
 
Åh vad jag mådde gott med min tjej Mollie idag. Vi satte oss på Café 60's uteservering och njöt av vårsolen. Nu har jag kommit hem och ser hur rörigt det ser ut här hemma. Jag ska städa till det, sen ta och läsa min bok och sen kolla på en film ikväll. Förövrigt så märkte jag att boken som jag höll på att skriva på försvunnit spårlöst från min dator. Den låg inte i papperskorgen och inte nån annanstans heller. Jag orkar inte med mitt liv ibland. Hade en gammal kopia kvar på min hårddisk, men jag har skrivit så mycket mer på datorn så jag har gett upp. Skitliv.
 
//dinzezys

Rest in peace

 
Min gamla skönhet. Min solstråle. Det bästa jag hade i mellanstadiet. Det var längesen jag fick träffa dig och det var längesen jag var skötare på dig. Men du var min bästa vän och tårarna rinner inte mindre för det. 
Min vackra ängel, ha det så underbart på de evigt gröna ängarna så kommer vi träffas i framtiden. <3
R,I,P Stella 1995-2013
 
//dinzezys

Gods and monsters

 
Jag är närmare än du tror.
Du är medveten om mig hela
tiden. Men innerst inne tror
du jag har glömt just dig.
Det har jag inte.
Jag känner dig. Och jag
lämnar dig aldrig.
Om du tänker efter har du
redan anat det flera gånger.
...Känt min andedräkt i nacken 
när du ett ögonblick tappade 
balansen överst i trappan.
Under sekunderna då ratten 
slant ur händerna på dig 
på motorvägen.
Och i den kalla lättnaden
när du kom ihåg att blåsa ut
stearinljuset som fortfarande
brann på nedervåningen.
Jag räknar dina sekunder 
och jag ser vad du använder
dem till.
Jag sitter bland er och hör 
vad ni tänker...
Och ni tänker på så mycket.
Och gör så lite.
Och ni irriterar er så ofta.
Men inte efter det att ni har slutat andas.
Då tänker ni allihop samma tanke.
Och den gör många av er tunga att bära.
"Jag hoppas dem vet hur mycket jag älskar dem".
Jag är så mystisk, säger ni.
Ni vill veta varför jag hämtar
er och vart jag tar er efteråt.
Tja. Jag vill veta det här:
Varför väntar ni så ofta tills det är försent?
 
//dinzezys

Video games

Söta Krolle.
FinisMicka.
 
Jag blir helt galen när jag stöter på denna lilla häst.

Förra tisdagen red jag ett dressyrpass på Krolle och det var verkligen helt underbart mitt i all stress. Helt trött på  vägen dit, överlyckligt på vägen tillbaka. Har nog aldrig någonsin gått så bra att rida som då. Han var så himla, jävla fin. Hade lust att bara tävla honom där och då. 
Sen igår så red jag Micka och det gick rätt så bra i början, men jag kände att hon var stel, så jag tog det lite försiktigt. När hon galopperade så var hon väldigt tung och ville inte gå i en jämn galopp. Då började jag fundera och kom på att hon hade varit rätt känslig om vänster framhov när jag gjorde iordning henne. Jag testade att rida i några små volter och då kände jag av det direkt. Hon haltade. Så jag var tvungen att avbryta träningen och ställa in henne i boxen igen. Synd som bara den, hon måste krya snart!
Jag märker att jag verkligen är en sån där hästmorsa som lägger upp en massa bilder och visar alla människor bilder på mina bäbisar. Jättestolt ocgh övertygad om att alla tycker att dem är ursöta. Bara en massa meningslösa bilder. Men jag kan inte hjälpa att jag tycker att dem är de finaste som finns. Åååh. Förövrigt så är Djurgården också det finaste som finns. Vackert året om, oavsett om det är grått och deppigt eller skinande sol och kommnde vår.
 
//dinzezys
 

Everyone wants to go to heaven

Dagens outfit;
Jeansskjorta - Dalú priviledge
Gråa jeans - H&M
Skor - H&M
Klocka - Ur&Penn
Guldarmband - Mammas
 

Nu har jag fått tillbaka orken till blogg och vardag. Dagen har spenderats med en tur till tandläkaren, med vänner och sömn och nu ska jag ta tag i lite skrivarbete och ska även läsa min engelskabok som jag inte hunnit läsa färdigt. Igår kväll så myste jag ner mig i soffan och kollade på Kalle och Chokladfabriken på ipaden. Så mysigt. Choklad är också mysigt. Hade även en liten kitkat som jag tuggade i mig.
Förra helgen hade jag en härlig hemmafest. Den fuckade inte ur utan det var bara en härlig kväll med ett festligt humör. Det är då man känner att lovet har kommit väldigt lägligt. Jag har checkat av nödvändigheter som skolarbeten, städning och allt annat som är kul. Solen skiner och jag är inte lika förkyld längre, så det ska bli skönt att få gymma imorgon.
Imorgon blir det skapelse av nyttiga smoothies och sen ska jag säkert försöka träffa någon polare i detta soliga väder. Vänner glömmer man inte i första taget.
 
//dinzezys

As your friend

 
Förra veckans träning:
 
Mån:

Latsdrag bred              12x3               25 kg     

Latsdrag smal                12x3            25 kg

Rodd smal                       12x3            25 kg

Rygglyft i speciell stol     12x3

Bicepcurl  med stång      12x3        12.5 kg

Bicepcurl med rep       12x3        15 kg

Skönt och nicigt träningspass!

Tis:

Ridning 1 h

Mycket bålträning, asnice!

Onsd:

Gympass Bröst+triceps   40 min

Liggande bänkpress hantel              12x4             5 kg    

Lutande bänkpress med hantel              12x4            5 kg

Flies                                        12x3            19 kg

Triceps i maskin med rep              12x3            17.5 kg

Tricepspress                                    12x3    22.5 kg

French curls                        12x3    5 kg

Mycket nice träningspass, träningsvärk i brösten efteråt!

Sön:

Militärpress 12x4 12 kg

Hantellyft sidan rätt ut 12x3 4 kg

Baksida ben, maskin 12x3 35 kg

Framsida ben, maskin 12x4 30 kg

Benpress liggande 12x3 45 kg

Vadmaskin 45 grader 12x3 45 kg

 

REFLEKTION ÖVER V.13:


Slarvigt av mig att missa en del pass...riktigt illa...:/

//dinzezys