If we all had a bong, we'd all get along

 
Så har man ännu en gång glömt att bloggen existerat. Dessutom har jag inte bara glömt bort, jag har inte ens haft ork pga. plugg,sjukdomar, träning och socialt umgänge. Men nu är lite av det rensat och jag känner att jag äntligen kan ta upp bloggen ikväll. I mitt huvud är jag inte riktigt hemma med hur mycket plugg jag har, trött och hänging är man. Nu lyssnas det på musik. Älskar att säga det, låter så himla estetiskt och märkvärdigt. Nej, men man är ju gammal estetare ändå. Dags att börja nyttja det till sin bloggfördel.
 
//dinzezys

Like a boss

Blir detta  mitt nästa stall? Spännande indeed....
 
//dinzezys

I wanna have my kicks

 
 
Rösten, meningen med låten, utseendéet, videon och hans tatueringar. Kärlek.
 
//dinzezys

Easily amused

Dagens svart och svår;
Svart fodralklänning - H&M
Strumpbyxor - Twilfit
Halsduk - Bikbok
Fingerlösa vantar - Mammas byrålåda 
Kappa - Cubus
Skor - Limelight, Tyskland
 

Jag går bara längre och längre nerför färgskalan. Den konstanta förändringen har blvit som en drog. Blir något mörkare gång på gång och älskar hur den glada karaktären av Izadora försvinner. Nej. Skämt åsido. Jag går klädd i helsvart för jag känner mig allmänt död. Med denna sjuka jag har som får mig att känna som om jag fått nån Malaysisk pest eller liknande, så tycker jag det är okej. Invigde svart och trist-looken i veckan och det ska fortsätta sålänge jag tar denna flytande morfin på flaska. I helgen väntar det konsert med bästa Michaela och därefter glögg. Nu väntar plugg, sen säng. Kanske lite skönhetsbehandling också. Värt.
 
//dinzezys

Break me up in colours

 
Så himla fin ridoutfit. Om jag ändå hade häst....
 
//dinzezys

We're all gonna die so let's get high

Random mess från dagens mys.
 

Jag lyxar till det med en kopp kaffe idag samtidigt som jag ska ta och börja med plugget och sedan sitta och kolla lite på youtube på PewDiePie. Vet ni, idag sa mina föräldrar att jag blir smalare och smalare för var dag. Jag väljer att tro på dem och därav detta unnande av kaffe. Efter ett långt blogguppehåll så har det lastats på militärövningar mitt i havet av allt plugg. Snart kommer jag kollapsa. Övrigt mående. Jag är sjuk. Tar nån stark medicin så jag är inte riktigt normal och kommer inte vara det hela den här veckan. Förlåt.
 
//dinzezys

A old friend never disappoints

Älskade häst, fyfan vad jag kommer att sakna dig.
 

En lerig Claudia som borstades, sadlades och reds i helgen. Låter kanske inte så lockande, och kan hålla med om att leran är jobbig. Men för övrigt är det alltid lika kul att sitta upp för ett härligt dressyrpass. Otroligt tacksam för ridhuset, uteritter nu när det är mörkt och fult är inte det roligaste. Och riktigt kul vare i helgen. Hon gick såååååååååååååå fint! Duktig pålle va!
Bestämt nu att jag inte kommer rida Winchester eller Flash längre. Flash slutade jag ju med i höstas och känner nu att jag måste sluta på Winchester också. Sorligt känns det, jag kommer sakna denna ljuva häst. Kommer även byta stall helt. Känns så sorgligt och jag har en stor klump i halsen när jag skriver detta. Hur ska man kunna skiljas från dom bästa man har? Får exakt samma känsla som jag hade när jag skiljdes från min förra sköthäst Stella. Den är obeskrivligt jobbig, tung och sorglig. Men det är inte rättvist att de ska stå när jag inte har tid att rida där borta, särskilt eftersom det är alldeles för långt bort från mig. Så beslutet har tagits. Dessa hästar kommer inte vara "mina" längre.
 
//dinzezys
 

I don't like them

Playa del Rey, Los Angeles 
Dansörska, Santa Monica
Union Square, San Fransisco
Jag och den vackraste kvinnan på jorden, mi madre
 
Min pappa där hans själ hör hemma som den alltid har varit, i ubåten
The Diner, San Fransisco
Playa del Rey, Los Angeles
Hotel, San Fransisco
 

Livet är inte som vanligt, kära bloggläsare. Jag har klarat mig från att bli dödad i Killergame och själv dödat folk. Skönt tycker jag. Däremot har jag aldrig varit så i tid i klassrummen som under denna vecka med Killergame, som även kommer fortsätta nästa vecka. Sen när jag har kommit hem har jag lämnat diverse saker åt sidan, inte lika skön känsla. Läxor, inlämningar, redovisningar, ja. Ni hänger med i svängarna. Ovanpå detta så har jag andra tankar som virvlar runt i mitt huvud. Olika stora beslut, jobbiga känslor och frustrerande händelser. Sen ska jag även sluta med mina hästar eftersom tiden inte räcker till, plus några andra aspekter i det hela. Kommer dock försöka hitta nåt annat ställe att spendera min hästtid på. Nej hörni, vill helst bara fly landet. Igen. Tillbaka till USA. Därav den stora bildsamlingen därifrån. Men det är även lite fel att tänka så. En sak i taget kanske man ska tänka. Men hur gör man när det bara läggs på en andra massa "vill ej"-saker hela tiden? Det skulle jag helst vilja fråga alla dessa människor som verkar ha ett konstant flyt på allting. Ni som sorterar saker efter storlek och färg. Ni som aldrig har sönder något. Ni som alltid har sminket så perfekt. Ni som aldrig har några problem. Avundas er. Jag är trött. Trötthet är en jobbig sak oftast.
 
//dinzezys

Unfaithful

Helgens outfit som gammal krigsveteran( älskar att man ser uniformen i bakgrunden)
Linne - Lindex
Jeans - Urban Outfitters
Kängor - Din Sko
Blod - Från kroppen
Pannband - Egengjord
Och så min härliga amerikanska armyjacket på det!
 
Jag är tillbaka i min vanliga bloggnatur med frenetiskt skrivande på internet och härliga bilder utan en massa buggar. Efter en första dag i skolan efter höstlovet kändes en löptur rätt så nödvändigt, trots väder. Så då tog jag och min älskade mobil en tur runt Vasastan. Här har jag nu återhämtat mig efter springturen i sällskap av mycket god mat. För att inte överväldiga er med inspiration till att träna så tar jag och berättar om min utveckling mot militär styrka steg för steg. Vi börjar med bra mat, springturer och gym. 
 
//dinzezys

Fucking act like it

Just som shit. Shoes and stuff.
 
Hittade dessa skor i min kära skolåda. Tänkte använda dom på måndag när skolan börja igen, men sen kom jag på att Killergame börjar då så då går det inte, eftersom man troligen kommer få springa en del. Veckan då? Var ju ute med brudarna i måndags, lyckades dock inte fynda något. Var även och klippte till luggen igen!  I tisdags var jag hos tandläkarn och senare ute och hängde med Håkanbråkan, käka på subway och gick runt på stan! I onsdags skulle jag på Trick or Treat, men blev sjuk så det blev hemmakväll. I torsdags var jag ute och spela Laserdome med mina gröna människor. Sjukt kul var det, jag köttade så hårt! Igår var jag ute och sprang, gick på stan med brorsan och åkte sen iväg på halloweenfest med Benny och Ruben! Riktigt trevligt var det! Var utklädd till en gammal krigsveteran(bild kanske kommer sen!) och det gick hem haha! Idag har jag gymmat med en PT(privat trainer som var bäst ;D ) och sen var jag och firade min bejb Michaela som fyllt 16. Felizidades mi amor!<3 Nu har jag städat och försökt fixa till lite hemma. 
Under denna vecka har jag för övrigt nördat serierna Blue Mountain State och Elitsoldaterna. Elitsoldaterna är en dokumentär som visar hur USAs tuffaste specialiststyrkor tränar inför att bli t.ex Marine Corps, stridsdykare osv. Där vill jag vara i framtiden och jag ska jobba för det! Nu blir det plugg och sen allmän chillaxing. 
 
//dinzezys