Stupid girls

Dags att måla naglarna känner jag. Big time. Så himla fult när det flagnar bort, varför gör den det? Jobbigt bara.
Allting inför Budapestresan börjar ta form nu. Ungersk valuta, bikinis som blev inköpta idag och planering av kläder. Nu fattas det bara att packa ner skiten också! Hjälp?
Har idag strosat runt halva staden för att hitta den perfeka bikinin, men det blev ju 2 istället! Efter det så satt jag och mina kära föräldrar och åt lunch och jag fick då den smoothien som jag så länge suktat efter! Efter det gick vi och hyrde filmer och sen gick jag och köpte en Mors dag-present och ett stort paket jordgubbar. Helt sjukt vad gott det var att trycka i sig dom där röda sakerna. Och så stora och missbildade! Wonderful!! Dom har verkligen blivit soldränkta! Lite som jag!
Just nu myser jag nyduschad och har precis kollat på Global Champions Tour på Eurosport! Vädret är fantastiskt, ska kolla på en komedi med familjen och käka Ben&Jerry-glass. Vilken frossa!
Hoppas ni alla har solat lika mycket som jag har gjort denna vecka, för jag känner att jag faktiskt blivit brun!
//dinzezys
Äntligen framme och vi njuter till max. Myser i mormor och görans sommarställe på bästkusten och vädret idag är fantastiskt! Tog en liten prommis till ica imorse och jiiiiz så fin omgivningen är här. Här vill jag ha ett sommarhus! Nähä, nu ska vi studsa ut och bänka oss i soltsolen och senare blir det räkfrossa på bryggan i smögen! Nomnom.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback