Somewhere else, someplace good

 
//dinzezys

The pleaser

Det fina i Chile.
 

//dinzezys

Bring it

Min framtida man helt klart.
 

Med bakelser vid sidan om, nagellackförberedelser och lite solexem, sitter jag i tankar. Gjort ett bra tag nu, tankarna borde nästan synas sá mycket som dem hemsöker mig. Tankarna? Vänskapsrelationer. Älskar mina vänner, tycker att dem alla är otroligt fina. Men just nu är det dock en speciell individ som jag inte kan sluta tänka pá.  Dang, jag vet att jag láter rätt mystisk just nu, men ska inte gá in mer pá detta. Försöker väl bara själv fá ett svar.
 
//dinzezys

Midnight snack

 
Julen har firats, jag har vart pá stranden i tvá dagar och är nu brunare än Marabou Mjölkchoklad. Idag väntar ett chillaxmoment med mina kussar och sen ska jag pá stan imorrn. Härligt tycker jag, dá en fin kasse med kläder skulle sitta väldigt perfekt just nu.
 
//dinzezys

Merry decadent X'mas!

 
Jag och min kusin träffades för en skvätt galenskaper under gárdagen innan vi tvingades säga hejdá.
Som tur är sá kommer vi fira jul idag tillsammans sá det blir knasigt idag igen. Laddar systemkameran för att kunna ta en massa, massa foton. Antar att ni i Sverige redan ätit middag och dylikt. Idag blir det en svart fodralklänning och klackar. Förresten folket, god jul!! 
 
//dinzezys

Ice queen

 
//dinzezys

We survived

 
Jag landade tjugo óver tvá, chilensk tid, igár och umgicks med min familj. Det kándes att man inte tráffat dem pá játtelánge sá det var otroligt trevligt att ses igen. Efter en hárlig BBQ med familjen sá drog jag ut och festade med mina kusiner. Bánkade i sángen kl 05.20 och har nu idag átminstone kámpat mig runt en galleria for att fá róra pa mig. Sen har jag sovit, sovit, sovit. Och ska ut igen.
 
//dinzezys

The hobbit

 
Tänkte göra en filmrecension men insåg att det går ej. Jag säger såhär, jag grät och hade gåshud under hela filmen.
En sån underbart, fantastisk film..helt overkligt. Väntat i 2 år sen jag hörde att den skulle sen och sen nu har man sett den äntligen. Och man måste vänta på fortsättningen. Helt otroligt. Jag dör lite inombords. Vill gråta nu igen.
Se den. Punkt.
 
//dinzezys

Polish girl

 
 
//dinzezys

Time of your life

 
Allt för lång sovmorgon och allt för lite sömn. Resor kommer med allt som tillhör, sömnlöshet i sängen där man bara funderar på resan. Har hoppat in i min nya skjorta och mina underbara vans som legat på hyllan pga detta ohyggliga snöväder. En glad tjej som förstår att det inte är långt kvar tills jag sitter på ett plan till mitt underbara land. Kommer nog höra av mig när jag landar, om inte världen hunnit gå under innan dess.
Underbart.
 
//dinzezys

Get away

Jag är kär.
 
 
 
 
 
Typ : Övriga  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1999  
Namn: Nikita  
Supersöt Skäck född 99.

Välutbildad, 154 cm mkh, perfekt övergångshäst.

Hoppar allt och mkt vändbar. Rosettplockare!
Lätthanterlig så som lasta, sko, spola, rida
ut på själv osv...

Tävlad upp till 1.10m. 
Flera vinster och placeringar upp till 1m iår.

Dressyr endast ett fåtal starter pga ointresse!
Säljes ENDAST till rätt hem!!!!!

Vid intresse mejla för mer info
 
 
 
Pris  50 000 kr
 
//dinzezys

Let's go

Jag är uppmärksamhetskåt, följ min instagram,pusshej.
@dinzezys
 

//dinzezys

War to your door

Ett underbart kollage på mitt liv i mobilbilder.
 

//dinzezys

Patiently waiting

 
Imorgon är det två alldeles speciella saker som händer, det tillsammans blir världens roligaste dag. Numero uno är ju självfallet att vi ska resa till Chile, men den andra är även att jag då har gått en hel termin på gymnasiet. Känns galet, tiden går fort som fan. Snart är det väl dags med pensionssparandet och äta gröt med sugrör. Nä men är väldigt exalterad över att tiden går så fort, betyder att det inte är allt för långt kvar tills man fyller arton. Man kanske ska köra en sån där fota sig själv varje dag tills man fyller 18? Haha..nä.
 
//dinzezys

That sun

Coalinga, USA
 

//dinzezys

Pour yourself a drink and pull yourself together

 
Jag är trött. Studerandet lämnar sina spår, speciellt i mitt humör. Den som vanligtvis var mitt glada, pigga jag har blivit till en trött, åldrande tonårsbrud. Nu kommer nog även pappa hem snart för att ge mig en pluggspark i baken. Sen ska jag ha en lång myskväll med kaffe och packning. Japp, myskväll med kaffe och packning till ett varmare land ger dig bättre avslappning och nyttig vila. Säger vi. 
 
//dinzezys

Mandatory

 
Estetiskt med skor.
 
Kära läsare, förlåt för ett smärre uppehåll. Jag har vart sjuk och vandrat runt som en osalig själ i lägenheten, då fritiden var långt bortom synhåll och skulle förbli det ett bra tag. Jag har pluggat, städat och gjort allt man kan göra i en 4a. De senaste veckornas agenda har varit följande;
*Historiaporv
*Militäravslutning
*The Hobbit på bio
*Träffa min polare Set
*Hänga med mina militärbudds Vargblom och Larsson
*Vara på Lillas julkonsert
*Käka middag med gamla klassen på Kungshallen
Det har då som sagt varit fullt upp och vips så hann jag inte skriva nåt i bloggen. För övrigt så reser jag till Chile på torsdag så det blir ett långt juluppehåll fram till 15 januari kanske. Nu är det iaf bara matteprovet kvar sen blir det att åka till 35+ och sola sig brun samtidigt som man dansar på en skön strand. Detta blir en lagom skrytsam text känner jag. Ni får stå ut.
 
//dinzezys

Drink drank drunk

I försök till att dölja den inte allt för pigga Izadoran så har jag satt upp håret i min nya haircuff och använt en sannerligen uppfriskande kräm för ansiktet. Efter skolan ska jag värma mig hela dagen under en skön filt med en samling skolböcker, militärböcker och romaner. Kommer bli så kulturell nu!
 
//dinzezys

Still got it

 
 
Oh, the 90's...
 
//dinzezys

Looped state of mind

Dagens;
Linne - Bikbok
Jeans - Crocker
Glasögon - H&M
Sneakers - Nike
 
Dagarna rullar på. Jag ska idag studera, läsa en bok och städa till rummet. Jag blir så ordentlig en del dagar, ser ni. Saker blir faktiskt uträttade och sammanställda.
 
//dinzezys
 

Heart skipped a beat

 
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2007  
Trevligt halvblod (imp. Polen av mig) som sticker ut i mängden.
Ca 156cm, viktbärande.
Har pass och är korrekt vaccinerad.
Försäkrad utan reservationer.
Snäll valack som är körd mycket som par men även själv hos oss. 
Snäll att sko,transportera,rida barbacka,hämta i hagen, rida ut på, både ensam och med sällskap, trafiksäker även tung trafik,lämna själv i stallet eller hage. Superpsyke!
Har ridits lugnt i 10 månader, 4-5 dagar i veckan för att byggas upp långsamt för hållbarheten flera år framöver. Går i form, hoppad ca 90cm hinder.
Säljes med träns, täcken i funktionsdugligt skick, sele och rockard.
Maila för första kontakt, tyvärr inga filmer för tillfället. Provridning sker vardagar 10-13 eller helger.
 
 
 
Pris  58 000 kr
 
 
Om jag ändå hade pengar...
 
//dinzezys

I need a light

 
 
//dinzezys

Kiss me hard before you go

 
Känslan när världens snyggaste jacka kommer med posten och man får en present på köpet.
 
//dinzezys

Impacto

 
Dagens outfit;
Lång, stickad, vit tröja - H&M
Jeans - Crocker
Sjal - Punkshop
 

//dinzezys
 

Smoking is sexy

 
Ute och shoppat med syrran. Fyndat överdelar och håraccesoarer.
 
//dinzezys

What if

 
I mitt hem firar vi julafton två veckor före. Under denna helg har jag gjort så lite som möjligt. Förutom en tripp på stan med min kära syster, förstås! Familjen var samlad hemma hos oss för en julafton/julbord/julfika. I mina paket så låg det olika nagellack, träningsbh, t-sha, örhängen, böcker, pengar, serier och spel. Gjorde min helg. Nu ska jag köra en överkoncumering av iskallt vatten och tv-serie. Vänner får pryda min tv ikväll.
 
 
//dinzezys

On pain

 
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Fälttävlan  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2004  
Namn: Fürmann  
Oldenburgare imp DK 165cm skäck. (Har bla en helbror som går S hoppning).
OTROLIGT ÄLSKAD HÄST SOM ENDAST ÄR TILL SALU TILL RÄTT PERSON !
Snygg, maffig modell med MKT massa! Byggd i uppförsbacke.
Sällsynt bra temprament och god inställning. Finns inget han inte klarar av.
En VÄLDIGT intelligent och personlig häst.
Han har alltid blivit minutiöst behandlad i allt från dag ett.
-Skötsel uppvärmning ridning varierad tränad osv..
ALDRIG varit halt eller sjuk en dag i sitt liv!! MKT bra hovar och stark rygg.
Endast haft 1 ägare. 
Enkel i ALL hantering borta som hemma. Supercool häst som är trygg i sig själv med mkt självförtroende, inget skrämmer honom. Har stort hjärta och på rätt ställe! En riktig kämpe som gör allt för en. Älskar att lastas och åka bort. Han är en trygg lyhörd lättriden gentleman.
 
Utb: MSV/MSV + 1stjärnig fälttävlan. Hoppat enstaka på 150cm. Hoppar enligt skolboken. Har perfekt språngkurva och bra fram + bakbensteknik, flaggar svansen och hoppar med MKT rygg!! Modig men försiktig, vill inte riva! ÄRLIG, har ALDRIG stannat på ett hinder under sin livstid! Van vid alla hindertyper i terräng och på bana. Väldigt spänstig och snabb från backen trots typ. En häst som ger en bra självförtroende! Kan alla skolor. Sluta/öpnna i galopp osv. Byter i vart tredje, gör galoppiruetter och kan trampa lite. Lätt för samling och rids på kandar. Bra gångarter med + för traven! Gått ett 20tal hubertusjakter och Team Chasing tränad. NH tränas reglb. Fått många fina lovord från flera tränare. Han har massa kapacitet och har än inte fått blomma ut. Fler bilder/filmer finns. 100% ärlig affär där HEMMET ÄR VIKTIGARE ÄN PRIS OCH ALLT ANNAT!
 
Pris   150 000 kr
 
Får gärna finnas under min julgran!
 
//dinzezys

Happy birthday, Jim Morrison! Rest in peace.

Rita Ora. Kvinnan med kanske den snyggaste klädstilen.
 
Det här med att blogga hörni, det får mig att tänka lite på vad för typ av bloggare jag är. Jag tar inte längre bild på mig varje dag, men jag är inte heller fördjupad i nåt speciellt område. Kan skriva starka åsikter, men vägrar skriva om egna, personliga händelser. Älskar att lägga upp snygga bilder, men fotar inte så överdrivet ofta. Tycker om snygga kläder och coola outfits, men orkar oftast inte förbereda nån speciell stil innan skolan. Man blir ju lite avis på alla dessa toppbloggare som orkar fota sin mat, handla designerplagg, dom som har det snyggt och städat...
Min blogg får vara en lite smutsig, ärlig och slapp blogg. Det är ju som en dagbok som jag kan bläddra tillbaka i och komma ihåg saker. 
 
//dinzezys

Radioactive

 
 
Lana bara slår till mer och mer. Hennes låt här med A$ap Rocky är ju bara för het. Med hennes utséende förstår jag att hon har snygga boys i videosarna. 
 
//dinzezys

Body Electric

Måste bara tipsa om en film som jag älskar och dyrkar och allt annat bra därtill.
 
 
Bandidas
Året är 1848 och en New York-bank vill anlägga en järnväg genom Mexiko och köper upp mindre banker runt om i landet. På så sätt kan de vräka människor, som är skyldiga bankerna pengar, och som bor där de planerat att järnvägen ska gå. Men två kvinnor med helt olika bakgrund bestämmer sig för att ta lagen i egna händer. Maria, vars far var en fattig farmare, och Sara vars far ägde en av bankerna. De två sätter igång att råna de banker som blivit uppköpta för att hjälpa dem som tvingats lämna sina hem. Men det dröjer inte länge förrän de har bankens hantlangare Jackson efter sig. Tycker den är rolig, actionfylld och underbar att titta på! Värd att se i min åsikt!
 
//dinzezys

Summertime Sadness

 
Denna man är rent sex. Och jag har kramat honom. Det tillfället. Extas. Orgasm. Och allt annat härligt.
 
//dinzezys

Carmen

 
Tänkte bara vara så cool och länka min tumblr för er tumblrnördar!!
Den heter Hiphopfrenzy och där lägger jag upp allt från halvnakna brudar,kläder, graffiti,egna foton till feta hiphopartister som inspirerat mig genom tiderna! Check it out!!
 
www.hiphopfrenzy.tumblr.com
 
//dinzezys

Go play a video game

 
Här har ni en bild på fina, blandade saker från mitt badrumsskåp då jag känner mig helsnuskig, så det passar sig ej att ha en bild på mig idag. Mystiska paket från posten, lite Sims 3 och chatta med sköna människor kan väl ändå vara definitionen av ett härligt liv? Jag är så självbelåten över att jag tagit mig igenom en engelska och samhälles-examination. Alla dessa dagar då man verkligen tagit tillfället i akt och kliivit upp relativt tidigt för att plugga, städa och socialisera sig med min kära familj på morgonen. Dessa dagar gjorde att man kände sig oövervinnlig. Jag har vart så jävla duktig, människor!
 
//dinzezys

On a bed of magic

Fina Micka!
 
Ridoutfit;
Tröja - HV Polo
Ridbyxor - CRW
Ridstrumpor - CRW
 

Gjorde nåt alldeles fantastiskt spännande i tisdags. Jag provred på Djurgårdens ridskola. Nervöst var det självklart, man visste inte vilka typer av hästar det fanns där...eller hur duktiga dem var i gruppen. Jag fick prova ett stort sto som hette Micka som var väldigt trevlig faktiskt. Hon var väldigt mycket häst att få ihop till en fin form, men det gick! Hon hade väldigt stort steg i galoppen men hade en väldigt skön trav, gjorde även några glädjeskutt i galoppen också..haha söt!  Det gick finfint faktiskt på lektionen. Vi jobbade mycket på skänkelvikningar, slutor och kort trav. Även utan stigbyglar! Riktigt kul var det och väldigt givande! Jag ska börja rida här har jag bestämt mig för, så vi får se hur det kommer gå nu i framtiden. Riktigt kul kan det bli iaf, men kommer självklart sakna mina älskade hästar på Ekerö..
 
//dinzezys
 
 

Time to get weird

 
Det var så himla längesen jag höll på och rita!  Det var i augusti jag senast satte mig ner med en penna och försökte lugna ner mig och sätta in mig i min egna fantasivärld. Men idag så gjorde jag det!
Som ni ser så är det inte mycket till för världen än. Har ritat basen på kroppen och fokuserat mest på händerna. Fötterna och benen kommer inte synas alls så därför är det väldigt svagt ritat på nederdelen. I ena handen ska personen iaf hålla i en stav och i den andra en kula. Ska rita kulan större nu när jag tänke efter. 
Har stått framför spegeln för att hitta en skön pose, men insåg att denna enkla raka ställning är den mest stoltaste ställning. Har suttit och fått inspiration från gamla grekiska gudinnor och tror denna idé kan bli bra! Har suttit och lyssnat på musik från spelet Heroes of Might and Magic 3 för att få den här härliga, magiska känslan i pennan och handen.
 
//dinzezys

It's all insignificant in the end

 
Invigt december med nya dojjer, en japansk modetidning(nej, kan ej japanska..men jävlar vilken modeinspiration den här tidningen har!) och en snygg ryggsäck. Har även köpt presenter till mina nära och kära. Fy farao vad härligt med helg, te och lugn. Är i starkt behov av den här helgen, dessa två dagar. Ska bli skönt att vila ut. Men blir nog även att gå ut ikväll.
 
//dinzezys