This is the song

 
Hur ofta hör man inte "Nästa vecka ska jag börja mitt nya liv!" eller "Efter nyår..då jävlar!"?
Varför väntar ni?
Att skjuta upp det gör inte problemet mindre utan det blir oftast betydligt mycket mer kilon som måste bort efter hösten/vintern.
Det enda som krävs är att ni lägger liiite extra tid på att motionera och röra på er. Varför inte använda er tid som lediga och utnyttja en liten stund av den dagen till något nyttigt?
Tips på härliga aktiviteter att göra på hösten:
*Ta en härlig, lång höstpromenad varje dag. Njut av hösten tillsammans med någon du gillar och spendera lite kvalitetstid tillsammans ute, ni får luft och motion!
*Ta en cykeltur med ett gäng där ni utforskar nya områden! Jättetrevligt och ni kanske hittar ett litet favoritställe att vara på?
*Dra med dig dina vänner på ett gympass och testa på att pumpa lite. Jättekul att gymma när man är flera och man får så otroligt mycket pepp då.
*Lyft lite vikter och lek med hantlarna, mest för att känna av känslan. Det kommer vara hur skönt och nytt som helst. 
 
Skippa de naturliga träffarna. Man behöver inte umgås endast över en fika och en shoppingrunda. Se till att göra nåt nytt och spännande och roligt! Det är alltid enklare att sätta igång med träningen genom sina kompisars hjälp och stöd.  Och efter ett trevligt pass man kan alltid unna sig lite mat!
Du bestämmer hur du ser ut och hur du vill leva, men man kan fortfarande påverka varandra positivt och negativt, så se till att dina kompisar stöttar dig i ditt nya och hälsosamma liv.  Pusha och kötta med varandra på gymmet! Askul att få trashtalka på gymmet ju!
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback