Svar på tal!

 
Något jag har fått höra väldigt ofta är att det verkar som om jag avskyr folk som inte tränar. 
Svar nej.
Varför i allsin dar skulle jag ha det? Jag har ju själv varit världens mest slappa person, sket i o träna och åt överjävligt dåligt. Jag vet hur det är och jag förstår om man inte är taggad på träning och svett. Men varför skulle jag bry mig om det? Klart man får vara som man vill! Känner man att man mår skitbra av att äta choklad varje dag, att man älskar sötsaker och det typ förgyller ens dag så är det självklart att man ska äta det. Man ska göra det man mår bra av! 
Men man skall då samtidigt se till att man mår bra av det. Det är så jobbigt när människor som är lite mulliga sitter och klagar på kroppen och vill bli smalare, samtidigt som de trycker i sig en påse godis. Det är inte rättvist mot sig själv, för det är en självklarhet att man lägger på sig fett på kroppen om man äter på det sättet.
Om du ska äta en massa socker och sötsaker så ska du samtidigt vara nöjd med din kropp.
 Jag var inte nöjd med mig själv förr. Hatade shorts/kjolar eftersom jag tyckte att mina ben var för stora. Jag har faktiskt fortfarande lite svårt för shorts och sådant eftersom gamla kommentarer om mina ben sitter kvar. 
Läser man min blogg och inte tränar ska man inte ta åt sig, utan jag vill bara berätta att man kan ändra sig och få en skillnad i sitt liv. Istället för att känna sig obekväm, så träna!
Och ni som inte vill träna, var nöjda med er själva. Se inte ut som nån annan vill att ni ska göra, utan känn efter och må bra. Men samtidigt, klaga inte på er kropp om ni faktiskt kan ta tag i det, för det är inte bra mot ert egna psyke. 
Var glada!
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback