En sån där jävla modeblogg

Nu kör jag emot allt som jag står och tror för.
Nu blir jag en sån där jävla modeblogg.
Fast detta inlägg kommer då visa mina favorit-träningskläder som jag jämt har på mig i olika kombinationer. Heh.
 
Terränglöparskor från Nike
. Används jämt när jag skall ut och göra nån form av konditionspass. Har ett par gymskor också, men de är så slitna och fula att jag inte vågar visa dem. Skall införskaffa nya snarast. Rekommenderar iaf dessa skor något otroligt. Så bra fotfäste och de är luftiga och sköna och ja....perfekta!
 
Träningsbyxor från Brooks, en affär i Chile vad jag minns, men finns säkert att införskaffa i Swe också.
Luftiga och trevliga, man får en trevlig rumpa i dessa byxor också. Nästan lite för trevlig..
 
Hantelhandskar från Casall, en räddare i nöden enligt mig. Man får lindrigare blåsor på händerna och sen ser man så otroligt jävla tuff ut också.
 
Hoodie från Soc. Okej, okej..tänk er denna hoodie, en träningsbh, hantlehandskar och blött hår. Fattar ni vad tuff och hård man ser ut då? Okej, jag suger verkligen på det här med modebloggning. Men ja. Den är grym. Älskar den. Perfekt att ha på sig under armpass när man vill se pumpet och samtidigt inte vill frysa. 
 
Yogatröja från Soc. Underbar att ha när man är ute och springer på kvällarna och übermysig när man kör lite rörlighet. Älskar den, den är väldigt fin.
 
Denna är allt finurlig. Det är en sportbh från Puma. Kruxet med denna är att man kan vända på den och få en till färg! Så om man har använt en sida och den har blivit svettig så är det bara att vända om och köra den andra sidan på nästa pass! Helt otroligt nice! Jag brukar träna i endast träningsbh då jag kör core och rygg för att kunna se dessa muskelpartiers konturer när jag arbetar. Gärna i kombo med min hoodie också så blir allt bra!
 
Träningslinne från Soc. Luftig och trevlig och har en otroligt snygg rygg. Väldigt fräsch om man kör t.ex olika former av cardio. Underbar färg också!
 
//dinzezys
 
 
 


» Sara

Mer sånadär bilder! :D Du inspirerar mig så mycket!!! Händer det aldrig att man ser igenom tränings bh:n? :O

2013-09-16 // 21:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback