C'est la vie

 
Så vad äter jag om dagarna egentligen? Det är många som undrar och svaret är väldigt simpelt.
Inget socker, äter knappt högt kalori-innehåll eller kalorier. 
Tänk ordet "enkelt" jämt; Jag överdriver inte med pasta,ris, potatis, kex, kakor, flingor, såser, bröd, mackor och vanlig korv.  Jag äter dock havregrynsgröt till frukost och det är mitt största kolhydratsintag. Sen trappar jag ner under dagen och på kvällen käkar jag nästan inget alls, om man inte räknar med frukten som innehåller liite kolhydrater. Passa er för bananerna dock, mycket kalorier och kolhydrater! Unnar väl mig det högst 1 gång i veckan! 
Jag äter inte heller snabbmat och fet mat, skippar kakorna och läsken, godis och bakelser, även drickyoghurt och smakyoghurt är inte nån stor favorit hos mig då de oftast är sötade, utan jag dricker bara naturliga och håller koll på innehållsförteckningen. Ersätter också gräddfilen med kvarg.
Jag äter var 3-4 timme så att matsmältningen jämt är igång. Jag dricker kaffe och grönt te som är bra för ämnesomsättningen ( stark mat är också det) och så dricker jag mycket vatten! Vätskebalansen är viktig!
Jag äter mycket kött och sallad, äter kanel för att hålla sötsuget borta och ersätter det med frukt som innehåller druvsocker, naturligt socker. Så blir det proteindrinkar efter träningar!
Så kolla vad maten innehåller, ät fräscha och cleansade matvaror och skit i halvfabrikatet. Det är inte nyttigt överhuvudtaget!
 
//dinzezys
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback