Draft from a letter

Snack of the year.
 
Hur har mina två veckor sett ut på senaste tiden? Jo.
Förra veckan i måndags satt jag med Annie, August och Sixten och diskuterade livet över en kopp kaffe i Caffiz. Sen, mellan min sista lektions paus, knaprade jag i mig en Kesomellis, som jag förövrigt anser som en av de godaste färdigmellisarna. Sen tränade jag som vanligt, alltså ingen speciell dag förutom att dessa kamrater var trevligt sällskap under min håltimme.
På onsdagen köpte jag återigen en kaffe i Caffiz och på kvällen gymmade jag med en kär kamrat som heter Wille. Då testade jag även mitt nya proteinpulver, Whey-80 med vaniljsmak. Då tyckte jag den var vidrig eftersom jag bara spädde ut den med vatten, men nu har jag lärt mig att man skall spä ut den med mjölk så får man en härlig smak!
På fredagen  startade jag dagen med att laga en supergröt! Jag gjorde en raw chiagröt med chaikryddor. Så himla mumsigt och enkelt att göra. Och Omega-3 får man i sig i mängder! Sen lunchade jag med kära Annie och Ebba på Tully's, ett fik precis bredvid Södra Latin. Vi knaprade i oss panini med mozarella och parmaskinka och pratade om skolpress och alternativa förslag till förbättringar i den hårda stressen. På kvällen började jag laga på ett storkok, en kycklingssoppa som tar två dagar att laga, men det var det värt, i slutändan. Sen förberedde jag även en lunch till helgens övning. Jag gjorde en äggwrap, mängder med protein eftersom den innehöll lax, avokado, ärtskott och en liten äggomelett. Megagott!
Sen under helgen hade jag överlevnadsövning. Det var minst sagt speciellt, lite Bear Grylls över det hela. Men überskoj var det! Och det var självklart mysigt att vara med sina vänner i skogen en hel helg. Men jag må säga att det var väldigt trevligt att få komma hem och äta den fantastiska soppan som jag gjorde på fredagen.
Denna vecka har jag inte gjort något särskilt än.
Jag har beställt en jacka från internet och haft matteprov. Att beställa jackan gick bra, matteprovet gick väl mindre bra. Menmen. Kan inte stressa över resultatet nu. Jag kan inte göra annat än mitt bästa!
Vad skall jag göra mer i veckan? Bara ta det lugnt. Snart skall jag utspisa finmiddag med min familj, kronärtskockssoppa med vitlöksbröd. Det är finmiddag just idag, eftersom mina föräldrar firar 22 år tillsammans. Helt galet att ett förhållande kan hålla såpass länge. Efter middagen skall jag träna och plugga filosofi. Sen i veckan skall jag försöka fixa en liten överraskning till er, jag ska bita ihop och köra intervaller(usch och fy!), jag ska försöka hinna springa och köpa ett par skor och övningsköra.
Det kanske inte klassas som en lugn vecka?
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback