Blue jeans

 
Prestationsångesten i skolan ökar, samtidigt som blogglusten ökar. Jag vill verkligen skriva mer inlägg som handlar om mer än bara träning, för att få bloggen sådär familjär som den var förr. Jag ska vara rolig. Jag vill att ni ska skratta lite stelt vid datorskärmen och känna igen er i erat gymnasieliv. Jag kommer inte spara in på några detaljer och jag kommer att vara brutalt ärlig. Jag kommer berätta om när livet är prinsesstårta, kommer berätta om när livet är hästskit. Jag kommer ge er en bra livscoaching och en gif på en katt som är gullig. 
Jag kommer inte skriva om mitt utseende, kommer inte skriva om mode, jag har ett hiskeligt humör och jag kommer visa bilder på när ett glas rödvin kan slinka ner i sann Södra-anda. Jag skrattar för högt, kommer med olämpliga skämt för familjen och har trevliga äventyr kl 02.00 på natten. Jag kommer skriva om mig, och mitt liv. Ni kommer få se mig i skitiga ridkläder och fashionabla blåsor. Ni kommer se mig pysa ut hat över djurmisshandel och nyheterna, men också se mig skriva ner en massa kärlek, ämnat åt er.
Nu har jag precis kommit hem från mina kära pållar som tyvärr var dummare än vanligt, och nu har jag bäddat mig i soffan med en stor kopp te och skall strax inta en väldigt skön ställning, nämligen sovställningen i sängen.
 
//dinzezysKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback