I did it

 
Det här med att ge upp. Den känslan finns och den kan återkomma flertal gånger. Visst kan jag få känslan där jag bara vill slänga ifrån mig hantlarna och sätta mig och käka Marabou mjölkchoklad. Men samtidigt. Är det inte synd att man ger upp när man ändå har kommit så långt och offrat så mycket för att komma dit?
Det är jobbigt att träna så mycket som jag gör ibland, eftersom jag bara prioriterar det obligatoriska i mitt liv. Jag pluggar, äter och sover.  Resterande tid lägger jag på träningen eftersom jag vill få in minst 5 pass i veckan, gärna 9 om det går. Då räknar jag även med min tid då jag sitter och planerar mitt tränings- och kostschema. Det tar också tid kan jag berätta. Efter allt detta kommer min tid till vänner och familjen. Det är som sagt lite tid och jag är en väldigt upptagen människa tycker många. 
Samtidigt vill jag inte klaga. Jag valde detta och jag är även medveten om att jag inte behöver träna så mycket som jag gör om jag inte vill.  Men jag har min dröm, ett mål framför mig och jag är villig att ta till med uppoffringar för att uppnå detta. Jag skulle välja tränings- och kostlivet före allt!
Målmedveten, disciplinerad och ambitiös. Det är jag allt. Det hjälper mig att motiveras och hålla ut. För att träna, det är rätt krävande. Och att gå med i Försvaret är både krävande psykiskt och fysiskt. Men jag tänker fortfarande inte ge upp och bli bortglömd. Jag älskar att höras, att få träna och inspirera andra till den mer hälsosamma livsstilen. Ni som stöttar mig och ger mig alla dessa fina komplimanger, i verkliga livet och på bloggen, ni är guldvärda och peppande, och man blir så inspirerad av att fortsätta träna! 
Jag hoppas att jag får stå inne på Berga i givakt, en vacker dag, titta tillbaka på min resa och mig själv, hur jag vuxit personligt och fysiskt och jag vill känna känslan där jag om och om igen repeterar "Det var värt det!"
Och jag vill kunna säga tre meningsfulla ord:
Jag klarade det.
 
//dinzezys
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback